Workshops

Tim Zoutendijk

Diverse workshops voor o.a. scholen, bedrijven, pedagogisch medewerkers

Kickboks workshops

Scholen en naschoolse opvang

Deze workshops is het meest geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt tussen de 50 en 60 minuten.

Kickboksen is niet alleen erg leuk om te doen maar is ook goed voor het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en weerbaarheid van de kinderen. Kickboksen is een full-body workout waarbij de respect en discipline centraal staat. Tijdens de workshop wordt de nadruk gelegd op de techniek, motorische vaardigheden, succes beleving en natuurlijk heel veel plezier.

De kinderen krijgen bokshandschoenen aan, wat een hele beleving is op zich want de handschoenen zijn natuurlijk veeeeelste groot.

Voor de jongere kinderen(4-6 jaar) is het ook mogelijk om een workshop te geven, dan wordt er op een veilige en speelse manier het boksen aangeleerd.

Bedrijven

Early bird work-out

Samen met je collega’s lekker fit de dag in! Tussen 07:00 en 08:00 lekker te trainen en af te sluiten met een bakje koffie! Ik weet zeker dat je de stressvolle dag dan stukken beter aan kan!

After Work, out!

Vind je voor het werk trainen een beetje aan de vroege kant? Dan is het ook mogelijk om gelijk uit het werk lekker te kunnen kickboksen. Van 17:00-18:00 alle stress die je die dag heb opgelopen van je af te kunnen slaan en schoppen. Heerlijk!

Cursus aanbod voor pedagogisch medewerkers, onderwijs assistenten.

Cursus Beweegplezier vanaf 4

Deze training is bedoeld voor iedereen die tijdens school of opvanguren werkt met kinderen van 4 tot 12 jaar.

In de training Beweegplezier vanaf 4 komen diverse uitdagende, nieuwe, maar ook bestaande spellen aan bod die geschikt zijn binnen de schooltijden maar ook voor buiten de schooltijden om.

Het doel is om meer kennis te krijgen, inspiratie op te doen, creatiever te worden en zekerder te worden van je eigen kunnen zodat het gemakkelijker wordt om met de kinderen activiteiten te bedenken en uit te voeren.

Dit is een praktijkgerichte training, waarbij de deelnemers zelf de spel-en beweegactiviteiten ervaren, uitvoeren en begeleiden. Naast het dat het een actieve cursus is ook aandacht besteed aan de theorie van het geven van uitleg, begeleiding en spelinzicht.

Triggerpoint foam roller workshop

Als je intensief sport, is het herstel van je spieren ook van groot belang. Triggerpoint massage is een uitermate geschikt middel hiervoor.

Om alles uit je training te kunnen halen is het van belang dat de range of motion(ROM) van de spieren en gewrichten optimaal is. Range of motion (ROM) is de term waarmee het bewegingsbereik van een spier of gewricht wordt bedoeld. Door gebruik te maken van de foam roller worden afvalstoffen afgevoerd, bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor jouw lichaam sneller kan gaan herstellen.

De workshops wordt in groepsverband uitgevoerd en kosten € 20 per persoon.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Zoutendijk en ik verzorg verschillende sportlessen en workshops in de regio van Uithoorn, de Ronde Venen en Amstelveen, in mijn eigen gym of op locatie. Ik ben een ervaren atleet bij de Nederlandse Selectie Sanda (Chinees Kickboksen) en heb ik veel geleerd op het gebied van doorzettingsvermogen, discipline. Ben in 2009 uitgekomen voor Nederland tijdens het Wereld kampioenschappen in Canada.

Vervolgens ben ik assistent-bondscoach geworden van de Nederlandse selectie. Met deze Nederlandse selectie ben ik naar Estland geweest voor het Europees Kampioenschap 2012. Mijn passie voor sporten is al sinds jongs af aan. Na mijn periode als topsporter ben ik kickbokslessen gaan verzorgen voor zowel jeugd als volwassenen. Omdat sporten en les geven een passie van mij is, ben ik mij hier in gaan specialiseren tot personal trainer.

Ik verzorg onder andere kickboks workshops voor jong en oud. Ik wil u graag een leuk aanbod doen voor een kickboks workshop voor u en uw collega’s. Ik weet zeker dat het ook goed effect kan hebben op de teamspirit, samenwerkingen en de persoonlijke ontwikkelingen.

Geïnteresseerd in een workshop?

neem dan contact op via het onderstaand formulier!

  • 06 – 199 33 107

  • info@timdetrainer.com

Naam

E-mail adres

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Voer aub de code hieronder in en druk op “Verzenden”