PRIVACY STATEMENT TIM’Z GYM UITHOORN

 • Welke gegevens hebben wij nodig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn?
 • Wat doen wij met die gegevens?
 • Hoe worden deze gegevens veilig bewaard?
 • Hoelang bewaren wij die gegevens?
 • Wie kan eventueel de gegevens inzien en of wijzigen?
 • Het recht van het intrekken van de machtiging ten behoeve van het verwerken van persoonlijke gegevens
 • Links? Of rechts? Nee links naar anders sites, hoe zit dat dan?
 • Foto’s & video’s t.b.v. marketingdoeleinden
 • Nieuwsbrief

Welke gegevens hebben wij nodig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn?

Wanneer u zich inschrijft bij TIM’Z GYM wordt er om een aantal gegevens gevraagd. De gegevens die wij nodig hebben zijn; naam, achternaam, geboortedatum, adres, IBAN-rekeningnummer.

Tevens is het mogelijk om op de website een webformulier in te vullen. De persoonlijke informatie die u invult als naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Mocht u metingen en Mylogenics behandelingen ondergaan bij TIM’Z GYM dan worden de bijhorende gegevens niet door TIM’Z GYM bewaard. U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig bewaren van deze gegevens.

Wat doen wij met die gegevens?

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in een ledenadministratie systeem van Virtuagym. Dit systeem gebruikt uw gegevens om automatische facturatie van uw lidmaatschap mogelijk te maken. Tevens biedt het u de mogelijkheid om u of uw kind in te schrijven voor een groepsles.

Indien u als nieuwe klant het webformulier heeft ingevuld wordt dit binnen een maand verwijderd. 

Hoe worden deze gegevens bewaard?

Uw inschrijfformulier wordt bewaard in een map die in een afgesloten kast staat. Wilt u uw inschrijfformulier inzien, wijzigen ofwel laten verwijderen? 

Neem dan contact op met info@timdetrainer.com t.a.v. Tim Zoutendijk.

Facturatie gegevens worden digitaal opgeslagen in een beveiligde computer.

Virtuagym heeft een overeenkomst met TIM’Z GYM waarin staat hoe zij met uw gegevens omgaan. Wilt u deze inzien? Neem dan contact op met info@timdetrainer.com t.a.v. Tim Zoutendijk

Hoelang bewaren wij die gegevens?

De gegevens bewaren wij zolang u een lidmaatschap heeft bij TIM’Z GYM. Na het beëindigen van uw lidmaatschap zal uw account en dus uw gegevens worden verwijderd.

Door de fiscale bewaarplicht zijn wij echter genoodzaakt de facturen, die voorzien zijn van uw gegevens, 7 jaar te bewaren. Na 7 jaar worden deze vernietigd.

Wie kan de gegevens inzien en of wijzigen?

Als klant heeft u recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens. Indien uw gegevens wilt inzien, corrigeren of verwijderen dan kunt u contact opnemen met info@timdetrainer.com t.a.v. Tim Zoutendijk.

In het systeem van Virtuagym kunt u zelf uw gegevens wijzigen indien dit nodig is. 

TIM’Z GYM werkt samen met derden. Zij hebben beperkte inzage in uw gegevens. 

 • Virtuagym heeft indien nodig inzage in uw persoonlijke gegevens en facturatie gegevens;
 • De trainers die tevens werkzaam zijn bij TIM’Z GYM kunnen in het systeem Virtuagym uw naam en bijhorend e-mailadres zien; 
 • De bank en boekhouder van TIM’Z GYM hebben inzage in de facturatiegegevens;
 • Mailchimp, het onlinesysteem dat gebruikt wordt ten behoeve van het opmaken en versturen van de nieuwsbrief, heeft inzage in uw e-mailadres.  

Het recht van het intrekken van de machtiging ten behoeve van het verwerken van persoonlijke gegevens

U heeft het recht de machtiging in te trekken voor het verwerken van de persoonlijke gegevens. 

Indien u de machtiging intrekt is het voor TIM’Z GYM niet meer mogelijk u van dienst te kunnen zijn. Derhalve zal u uw lidmaatschap bij TIM’Z GYM opgeheven worden.

Links? Of rechts? Nee links naar anders sites, hoe zit dat dan?

Op de site van TIM’Z GYM, www.timdetrainer.com, kunt u links vinden naar andere sites. Het is TIM’Z GYM onbekend hoe andere sites met uw persoonlijke gegevens omgaat en kan dan ook geen verantwoording dragen voor het privacy statement van andere sites. 

Lees altijd bij het bezoek van andere sites, het privacy statement.

Foto’s & video’s t.b.v. marketingdoeleinden

TIM’Z GYM maakt regelmatig foto’s en video’s ten behoeve van marketingdoeleinden. 

Als klant heeft u de mogelijkheid tijdens het inschrijven wel of geen toestemming te geven aan TIM’Z GYM om foto’s en video’s waar u op te staat te gebruiken. 

Voor de bestaande klanten (klant voor 25 mei 2018) van TIM’Z GYM is er een afzonderlijk opgemaakt formulier waarop u de mogelijkheid heeft wel of geen toestemming te geven aan TIM’Z GYM om foto’s en video’s waar u op staat, te gebruiken. Dit formulier wordt bewaard bij uw bestaande contract van TIM’Z GYM, hiervoor geldt dan ook dat hij bewaard wordt in een afgesloten kast.

U kunt ten allen tijden de toestemming in trekken en heeft altijd het recht op het inzien, wijzigen of laten verwijderen van foto’s en video’s waar u op staat. U kunt dit doen door contact op te nemen met info@timdetrainer.com t.a.v. Tim Zoutendijk. 

Nieuwsbrief

TIM’Z GYM verstuurt regelmatig nieuwsbrieven naar de klant. Als klant heeft u de mogelijkheid bij inschrijving, wel of geen toestemming te geven voor ontvangen van de nieuwsbrief op het door u opgegeven e-mailadres. 

Voor de bestaande klanten (klant voor 25 mei 2018) van TIM’Z GYM is er een afzonderlijk opgemaakt formulier waarop u de mogelijkheid heeft wel of geen toestemming te geven aan TIM’Z GYM om de nieuwsbrief op het door u opgegeven e-mailadres te ontvangen. Dit formulier wordt bewaard bij uw bestaande contract van TIM’Z GYM.

Onderaan de nieuwsbrief heeft u ten alle tijden de mogelijkheid de nieuwsbrief op te zeggen. 

Indien u uw e-mailadres wijzigt en u wilt de nieuwsbrief blijven ontvangen dient u contact op te nemen met en info@timdetrainer.com t.a.v. Tim Zoutendijk. 


Be someone's hero!
Sluit Menu