De personal-training bij TIM’Z GYM Uithoorn is op ieder persoonlijk afgestemd. Afhankelijk van welke doelstelling je hebt, wordt er een stappenplan gemaakt. Aan het begin van het traject krijg je een intake gesprek waarin je mij kan vertellen wat jouw doelstelling is, of je lichamelijke klachten hebt en wat je verwacht van mij als trainer.

Na het intake gesprek wordt er een hormoon profiel opgemaakt. Door middel van een 12 puntmeting en het invullen van een vragenlijst kan er een goed beeld worden geschetst van uw hormoon profile. (lees verder voor meer informatie over Personal Hormonal Profiling)

De trainingen worden gegeven bij TIM’Z GYM of bij u thuis (als u beschikt over de juiste trainingsattributen).

Lijkt het jou leuk om samen met je vriend/ vriendin/ vader/ moeder/ zoon en/of dochter te trainen? Bij mij is het ook mogelijk om een personal-small-group-training aan te vragen. Via het contactformulier kan je vragen naar de mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden bij onze tarieven.

Ik Wil, Ik Kan, Ik Zal! 


PHP Personal hormonal profiling

Personal Hormonal profile

PHP is een lifestyle waarbij je de invloed van diverse hormonen weer in balans kan krijgen. Samen met de 12punts meting en door het in vullen van een vragenlijst kan er een goed beeld worden geschetst van jou hormonen. Door ook te kijken naar de verschillende klachten die een persoon heeft, denk aan; laag libido, eczeem, maagzuur oprispingen, niet kunnen afvallen, concentratie verlies, niet uit gerust wakker worden, kan er een nog beter beeld worden geschetst van jouw hormoon disbalans.

Zodra wij een goed beeld hebben van de verschillende hormonen en de bij behorende klachten gaan wij aan de slag met jouw lifestyle.

Het zal niet makkelijk zijn en je zal het in het begin niet leuk vinden, maar na enkele weken gaat u met sprongen vooruit. Beter slapen, betere ontlasting, beter humeur, betere libido en meer energie.

Buiten dat er gewerkt wordt aan je voeding en het advies van extra supplementen, krijg jij ook een tweetal trainingsschema om de hormonale disbalans te kunnen aanpakken.

Dit allemaal kost maar €95 euro. Voor dit geld krijgt u niet alleen maar een 12 puntsmeting, voedingsschema’s en trainingsschema’s maar worden de schema’s ook uitgebreid besproken en uitgelegd. Zodra je alle oefeningen in het schema beheerst kunt verder zelfstandig aan de slag. De training kun je vervolgens tijdens de Open Gym uren bij TIM’Z GYM zelfstandig gaan uitvoeren.

Wilt u gelijk gebruik maken van personal training? Dat is dan zeker mogelijk. Voor maar €595 krijgt u ook nog voor een periode van 8 weken 1 x per week personal training.

Wilt u tijdens deze periode van 8 weken ook nog gebruik maken van de verschillende groepslessen? Dan krijgt u 50 % korting op de eerste 2 maanden van uw abonnement.

Wil je nog meer weten over Personal Hormonal profiling ? Neem dan vast een kijkje op www.mijnphp.nl

Hier kunt u zich ook alvast gratis aanmelden voor de 21 dagen programma om zelf even te ervaren van PHP voor u kunt doen.

Vragen?

Vul het contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op


Be someone's hero!
Sluit Menu