Over mij

Tim Zoutendijk

Kickboks leraar, Personal trainer, CrossFit trainer

TIM'Z GYM Uithoorn, Personal training , kickboksen uithoorn

Mijn naam is Tim Zoutendijk en ben troste eigenaar van Sportcentrum TIM’Z GYM in Uithoorn.

 

Sportcentrum TIM’Z GYM onderscheid zich van ander sportscholen door alleen maar trainingen te verzorgen voor maximaal 12 deelnemers. Door te trainen in kleine groepen krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient. Bij TIM’Z GYM ben je geen nummertje maar een atleet!

 

Buiten dat er alleen maar gecertificeerde trainers lesgeven is TIM’Z GYM ook lid van Sectie Ringcontactsporten wat is aangesloten bij het NOC-NSF.

 

Momenteel ben ik rijks-erkend Leraar Martial Arts met specialisatie kickboksen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten en sinds november 2016 heb ik mijn examen met positief resultaat behaald. Daarbij ben ik ook CrossFit L1 gecertificeerd en rijks-gediplomeerd personal trainer.

Ik Wil, Ik Kan, Ik Zal! Dat is wat de coach tegen mij zei tijdens de periode dat ik in de Nederlandse selectie van Chinees Kickboksen zat(Sanda).
Dat waren voor mij de motiverende woorden om door te gaan, niet op te geven, er alles voor t doen wat nodig is. Zowel tijdens deze selectie periode als de periode daarna.

Door mijn jaren lange ervaring als atleet bij de Nederlandse Selectie Sanda, heb ik veel geleerd op het gebied van doorzettingsvermogen, discipline, trainingsschema’s en voeding.

Na deze topsportperiode ben ik assistent-bondscoach geworden van de Nederlandse selectie heb ik atleten begeleid naar verschillende toernooien in Europa.

Tijdens deze periode heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mij zelf te kunnen ontwikkelen tot personal trainer, CrossFit trainer en Rijks-erkend Kickboksleraar.

Mijn visie

Sport en persoonlijke groei

Sporten is een middel om het uiterste uit je zelf te halen, uitdagingen aan te gaan, doorzettingsvermogen te ontwikkelen, je grenzen verleggen, met verlies of met winst om te kunnen gaan en om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Mijn missie

Doorzetten, vallen en weer opstaan!

Als je iets wilt bereiken, dan moet je er keihard voor werken. Ik weet zeker dat jij dat kan. Het is een kwestie van doorzetten, afzien, vallen, opstaan en gewoon nog een keer doen! Lukt het niet alleen, dan wil Ik, dan kan Ik en dan zal Ik je daar bij helpen.

Behaalde opleidingen:

 • The Overload Principle (T.O.P.) Trainer A & B

 • Personal Hormonal Profiler (PHP)

 • Mylogenics Activation & Release

 • Eleiko Strenght Coach Level 1

 • Rijkserkend Leraar Martial Arts Kickboksen

 • Crossfit Level 1 Trainer certificate

 • TRX Suspension trainer Level 1

 • Fitness trainer B (personal trainer)

 • Fitness trainer A

 • Sport en bewegen niveau 2,3,4

Durf jij de uitdaging aan met mij?

Bel, mail of vul het formulier in!

 • 06 – 199 33 107

 • info@timdetrainer.com

Naam

E-mail adres

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Voer aub de code hieronder in en druk op “Verzenden”

Tim’Z Gym
Johan Enschedeweg 180
1422 DR Uithoorn

Tim’Z Gym
Johan Enschedeweg 180
1422 DR Uithoorn