Zoek jij nog een leuke sport om samen met je zoon of dochter te kunnen beoefenen? Dan is het nu tijd om jullie samen aan te melden voor de Ouder & Kind kickbokslessen bij TIM’Z GYM!

Ouder & Kind kickboksen?!

Tijdens de lessen worden de verschillende stoot- en traptechnieken, die je bij reguliere kickbokslessen ook gebruikt, aangeleerd. Samen ga je dit uur niet alleen maar op een gezellige manier met elkaar kickboksen, maar wordt er tijdens deze les ook echt keihard getraind. Tijdens het Ouder & Kind kickboksen zullen jullie de aangeleerde technieken onderling toepassen, maar zal er ook gebruik worden gemaakt van de bokszakken.


Inhoudelijk:

Hoe ziet zo’n ouder en kind kickboksles er uit? Het eerste half uur staat in het teken van de techniek. Samen leer je de verschillende stoot- en traptechnieken (op de handschoenen). Na een korte break pakken wij de draad weer op en gaan jullie de technieken die jullie bij elkaar hebben geoefend op de bokszak in de praktijk brengen. Deze bokszak kan namelijk wel tegen een stootje dus je kan hier al je energie nog even op los laten gaan.

Buiten de verschillende stoot- en traptechnieken worden er ook allerlei andere oefeningen uitgevoerd tijdens het 2e half uur. Denk aan sit-ups, push-ups, burpees, squats etc.

Omdat TIM’Z GYM alleen maar Small Group trainingen geeft, zal je bij Ouder & Kind Kickboksen ook maar een groepsgrootte hebben van maximaal 12 personen. Een goede sfeer, een hoop plezier en geen druk van anderen tijdens de training is waar wij garant voor staan!

Dus lijkt het jullie leuk om samen te gaan sporten? Dan ben je bij TIM’Z GYM aan het juiste adres. Vraag een proefles aan en dan zie ik jullie op zaterdag 10:00 uur @TIM’Z GYM!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!


Be someone's hero!
Sluit Menu