Blog
09
08
2017

Nieuwsflits voor het nieuwe sport seizoen

TIM'Z GYM, Personal training, Uithoorn

Nieuwsflits

Zoals ik voor mijn vakantie al had aangekondigd heb ik een aantal leuke nieuwtjes voor het nieuwe sportseizoen.

–          Nieuw lesrooster en nieuwe trainers

–          Het ruilen van trainingsmomenten

–          Feest!

 

Vanwege het grote succes dat TIM’Z GYM afgelopen jaar heeft doorgemaakt is het tijd voor een wijziging in het rooster, nieuwe trainers en uiteraard tijd voor een feestje! Want we vieren niet alleen dat we 1 jaar bestaan, maar ook dat we zo ontiegelijk gegroeid zijn en dat is alleen maar mogelijk geweest door jullie mond op mond reclame.  Super bedankt!

Nieuw lesrooster vanaf maandag 4 september 2017

Allereerst de nieuwe trainers en de nieuwe en extra groepslessen

Nieuwe trainers

Op de woensdag hebben we voor jullie een nieuwe trainer in petto namelijk, David!
David heeft door Buitensport opleiding veel ervaring opgedaan om het jullie extra moeilijk te maken tijdens de Bootcamp lessen. Dus trek je sportkleding onder het stof vandaan en kom op maandag 4 of woensdag 6 september de gratis bootcamp lessen uitproberen. Je kan je inschrijven via info@timdetrainer.com.

Op de donderdagavond zal Rob de Kickboks-techniek-training blijven geven. Doordat Rob zijn passie voor het kickboksen en zijn ervaring graag wil blijven delen met jullie, zal hij jullie op de donderdag blijven vermoeien met al zijn mooie technische trainingen.

Op maandag avond gaat Olle ook de tweede Kross Power les van 19:00 uur tot 20:00 uur geven. Bereid je maar vast voor op een hoop Burpees!

 

Nieuwe groepslessen

Bootcamp

Vind je gras lekker? Is stofhappen een van je favoriete hobby’s en ben je niet vies van een beetje modder? Dan is Bootcamp een mooie uitdaging voor jou. Tijdens deze groepstrainingen zal ik je leren om de natuur en de omgeving als speeltuin te gebruiken en je sportieve prestaties te verbeteren.

Bootcamp is een outdoor groepstraining en een goede afwisseling tussen kracht- en cardiotraining. We zullen elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan. Ik(David) ben bewegingscoördinator met specialisaties in buitensport en vorming.

Deze bootcamplessen worden gegeven op de maandag van 19:00 uur tot 20:00 uur door Tim en op de woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur door onze nieuwe aanwinst.

Check hier het nieuwe rooster dat vanaf 4 september in gaat! En klik door naar 4 september

 

Jeugd kickboksen

De jeugdlessen van dinsdag worden vanaf 4 september gegeven van 16:30 tot 17:30 uur i.p.v. 17:45 tot 18:45

 

Extra Boks zaktraining

Omdat er veel vraag is naar de Boks zaktraining hebben wij de jeugdles naar een eerder tijdstip verplaatst waardoor wij om 17:45 uur nu een extra Boks zaktraining op het rooster hebben geplaatst.

Voordat jullie het nieuwe rooster gaan bekijken raad, ik jullie aan om de volgende paragraaf aandachtig te lezen. Dit gaat namelijk over het ruilen van jouw trainingsmoment.

 

Het ruilen van je trainingsmoment 

Afgelopen tijd zijn er steeds meer fanatieke sporters bijgekomen! Daar zijn wij uiteraard hartstikke blij en mee en dit moedigen we alleen maar aan. Doordat er toch veel geruild word van trainingsmoment gaan wij dit met ingang van 4 september digitaliseren.

Het ruilen van jouw trainingsmoment gaat alvast volgt;

1-      Ga naar deze link en log in met jouw persoonlijke inloggegevens. Of download de Virtuagym app en log daar in met je persoonlijke gegevens.(Download hier voor Android, of hier voor Apple)

2-      Ga naar “Rooster” en zoek de les op waar jij je voor hebt aangemeld tijdens je inschrijving.

3-      Klik op “Annuleer reservering” en geef de reden aan waarom je niet kan komen trainen. (LET OP, dat je niet ‘boek herhaaldelijk’ aan vinkt. Dan ben je namelijk al de reserveringen kwijt

4-      De les annuleren kan kosteloos 4 uur voordat de les begint. Annuleer je daarna dan ben je je credit kwijt.

5-      Wil je een nieuwe les inplannen, dan ga je vervolgens naar de desbetreffende groepsles en klik je op “Reserveer nu” en je hebt een nieuwe les gereserveerd.

6-      Mocht de les vol zitten dan word je op de wachtlijst geplaatst.

 

Komende dagen zal ik druk bezig zijn met jullie in te plannen in de lessen waarvoor jullie je hebben ingeschreven. Het kan zijn dat je daardoor een hoop e-mails ontvangt met een bevestiging van de reservering van de les.

We houden natuurlijk allemaal van Burpees (trainer Olle his favourite) maar die strafburpees willen we liever niet. Dit kun je voorkomen.  Als je je niet afmeldt voor een les, ben je niet alleen je credit kwijt maar zal je ook die 20 strafburpees moeten doen!  Daarnaast is het ook nog eens vervelend voor je fanatieke medesporter omdat je onnodig een plekje vasthoudt.

 

Feest!

HOERA!!!!!! Zondag 1 oktober bestaat TIM’Z GYM Uithoorn alweer 1 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Time flies when you`re having sport fun!

Van 16:00 tot 20:00 uur organiseren we daarom een BBQ onder begeleiding van onze enige echte BBQ Master Leen van LEEN’Z PLACE waar wij met z’n allen van mogen genieten. Voor het eten en een alcoholvrij drankje wordt gezorgd!

Naast het meenemen van jullie tophumeur en gezelligheid mag je (indien je daar behoefte aan hebt) wat alcoholische versnaperingen meenemen.

Wij zouden het super gezellig vinden als jullie deze grote gebeurtenis met ons komen vieren! Aanmelden kan aan de bar bij trainer Tim van TIM’Z GYM!

Reacties
4
Rob Kuiks

He Tim ziet er allmaal weer goed uit voor na de zomerstop. Ik heb er weer zin in. Gr Rob

Tim Zoutendijk

Dank je wel Rob! We gaan er weer een mooi sport seizoen van maken!

Maresja

Ziet gelikt uit!super goed gedaan go4it💪

Maresja

Ziet er top uit!goed gedaan hoor!💪💪

Beantwoord:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.