Blog
11
01
2018
TIM'Z GYM Uithoorn

Nieuwsflits januari ’18

Beste Leden van Sportcentrum TIM’Z GYM,

In de vorige nieuwsbrief heb ik kenbaar gemaakt dat ik binnenkort op vakantie ga en een groot deel van alle trainingen worden overgenomen door andere top trainers. In dit bericht vinden jullie  het rooster, die alleen van toepassing is gedurende mijn vakantie en de aankondiging van de nieuwe lessen en wijzigingen die in februari gaan starten.

–          Tim de Trainer op vakantie
–          Wijziging lessen zaterdag
–          Extra lessen

Tim de trainer op vakantie

Van 15 januari tot 29 januari ga ik met vakantie. Tijdens deze vakantie worden bijna alle lessen overgenomen. De jeugd kickboks lessen worden in de week van 15 tot 20 januari op dinsdag gegeven door Armand en op vrijdag door David. Helaas moet ik de jeugd kickboks lessen op, dinsdag 23-1 en vrijdag 26-1 annuleren. De ouder en kind kickboksles op woensdag 24-1 zal helaas ook moeten worden geannuleerd.

Alle overige lessen worden overgenomen door Rob, Armand, David en Olle.
Mochten jullie vragen hebben tijdens mijn vakantie, dan ben ik te bereiken op info@timdetrainer.com. Voor echte dringende vragen kunnen jullie een WhatsApp bericht sturen naar 06-19933107.

Klik hier  voor het vakantierooster.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact met mij opnemen.

Wijziging lessen zaterdag

Omdat er op zaterdag bij een aantal lessen veel mensen op de wachtlijst staan,  is er vanaf februari een extra Boks zaktraining ingeroosterd, maar dan voor beginners. Deze boks zaktraining heeft nog steeds de intensiteit die jullie van ons gewend zijn maar er wordt meer stil gestaan bij de verschillende kickboks technieken.

Het lesrooster van zaterdag zal met ingang van februari worden gewijzigd.

Het lesrooster zal er als volgt uit komen te zien:
09:00 tot 10:00 uur:  Kross Power
10:00 tot 11:00 uur:   Boks zaktraining voor beginners
11:00 tot 12:00 uur:   Bokszaktraining

Extra lessen

Niet alleen op de zaterdag kun je de boks zaktraining voor beginners volgen maar met ingang van februari kan dit ook  op de dinsdag van 09:00 tot 10:00. Dus heb jij behoefte aan extra uitleg over kickboks technieken, dan is deze les echt iets voor jou!
Je kunt je vanaf 12 januari via Virtuagym aanmelden voor de nieuwe lessen.

Het nieuwe lesrooster kun je hier inzien!

Nog even een reminder voor alle ouders van de kinderen die met de jeugdlessen mee doen. Via het virtuagym account kunt u uw zoon of dochter aanmelden maar ook afmelden voor de lessen. Zou u zo vriendelijk willen zijn  uw zoon of dochter tijdig aan en/of af te melden? Bij voorbaat mijn dank.

Zoals aangegeven kun je, als je vragen hebt, een e-mail sturen naar info@timdetrainer.com en voor dingende vragen een WhatsApp bericht naar 06-19933107 en probeer ik zo spoedig mogelijk te reageren.

Namens alle trainers van TIM’Z GYM wensen wij jullie veel plezier tijdens de trainingen.

TIM'Z GYM Uithoorn

Reacties
0

Beantwoord:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.