Blog
03
06
2018

Nieuwsbrief

 

TIM’Z GYM Nieuwsbrief

Hey Sportievelingen,

In deze nieuwsbrief wil ik jullie even meenemen in de volgende zaken:

1. Afwezigheid Tim de Trainert
2. Aangepaste Privacyverklaring
3. Social media
4. Aan- en afmelden groepslessen
5. Bootcamp

Afwezigheid Tim de Trainert

TIM`Z GYM staat voor persoonlijke aandacht en kwalitatief goede lessen. Om de kwaliteit hoog te houden is het nodig om ook als trainer te blijven ontwikkelen.Daarom ben ik gestart met diverse opleidingen.

Dit heeft tot gevolg dat trainingen soms komen te vervallen, worden verplaatst of dat andere trainers de les geven.
Op het rooster van Virtuagym kunnen jullie tijdig zien of de training door gaat en wie de training zal verzorgen.

Hieronder treffen jullie de desbetreffende datum:

  • *4 en 5 juni: Maandag 4 juni zal de training van 09:00 gewoon door gaan. Ditmaal
    wordt de training gegeven door Rens. Op dinsdag 5 juni al zal boks zaktraining helaas niet door
    gaan. De jeugd kickboksles van dinsdag 5 juni zal helaas worden geannuleerd. Mijn excuus voor
    het ongemak.
  • *11 en 12 juni: Maandag 11 juni zal de les van 09:00 zal wederom worden verzorgd door Rens. Dinsdag 12 juni gaan alle lessen gewoon door en worden ze gegeven worden door een andere top trainer van TIM’Z GYM.
  • *2 en 3 juli: Maandag 2 juli zal de les van 09:00 komen te vervallen en zal worden verplaatst naar donderdag 5 juli 09:00. Graag aanmelden via de Virtuagym App. Dinsdag 3 Juli zal de les gegeven worden door een andere trainer van TIM’Z GYM.
  • *9 en 10 juli: 9 juli zal de les van 09:00 komen te vervallen en worden ingehaald op donderdag 12 juli 09:00. Graag aanmelden vis de Virtuagym App. De lessen van 10 juli worden gegeven door een andere trainer van TIM’Z GYM.

Ook jullie als klant bij TIM`Z GYM hebben hier baat bij.

De eerste opleiding waar ik nu al mee ben gestart, heet Mylogenics. Mylogenics is een opleiding waarmee ik uiteindelijk spierdysfuncties in het lichaam kan opsporen(Activation), probeer te verwijderen(Release) en vervolgens een geschikt programma kan opstellen(Rehab) om te zorgen dat de dysfunctie niet meer terug komt.

Naast de Mylogenics opleiding zal ik ook Top Trainer A, B en uiteindelijk ook C gaan doen.
Aan de hand van deze opleiding kan ik jullie beter helpen bij bijvoorbeeld het samenstellen van trainingsprogramma`s, doorbreken van plateau`s en nog veel meer.

Als dat allemaal is afgerond zal ik ook nog Personal Hormoon Profiling gaan volgen. Tijdens deze opleiding leer ik alles over welke eigenschappen en invloeden hormonen hebben op het lichaam zodat ik jullie nog beter kan helpen als jullie vragen hebben over voeding.
We snappen dat jullie dit hartstikke interessant vinden dus jullie mogen hier altijd vragen over stellen, maar jullie kunnen ook een kijkje nemen op de site https://www.overloadworldwide.nl/.

Aangepaste Privacy statement 

Krijg je ook zoveel e-mails van bedrijven die hun privacy statement hebben aangepast?
Dit komt door de nieuwe Europese regelgeving omtrent het gebruik van gegevens.

Wij deden uiteraard al ons uiterste best om uw gegevens zo goed en veilig mogelijk te bewaren maar nu worden ook uw rechten nog veel duidelijker.
TIM’Z GYM heeft inmiddels ook zijn privacy statement aangepast.

In ons nieuwe privacy statement kun je onder andere lezen welke rechten je hebt, waar en wie jouw gegevens bewaart. Mocht je na het lezen van het privacy statement nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met info@timdetrainer.com.

Social media

Marketing en social media worden tevens behandeld in het privacy statement. TIM`Z GYM maakt regelmatig gebruik van social media en vindt het daarom een belangrijk onderdeel om nog even los van het privacy statement met jullie te delen.

Aankomende weken zal iedereen bij TIM’Z GYM handmatig wel of geen toestemming moeten geven voor het maken van foto’s/video`s en het gebruik van dit materiaal voor marketingdoeleinden (zoals op social media). Dit formulier zal komende week op de sportschool klaar liggen voor jullie. Het is ten behoeve van de nieuwe privacy wetgeving noodzakelijk dat iedereen (inclusief ouders van kinderen) dit formulier invult en ondertekent.

Aan- en afmelden voor de groepslessen

Zoals de meeste weten kun je via Virtuagym super handig aan- en afmelden voor de groepslessen.
Tijdens de opstartfase heb ik geregeld dat iedereen voor de komende maanden/jaren al in het rooster staat aangemeld. Super fijn dat dat kon. Maar inmiddels is het zo dat veel leden zich niet of te laat afmelden. Dit is erg vervelend voor de leden die op de wachtlijst staan.
Kun je dus niet trainen, dan kun je je nog tot vier uur van te voren kosteloos afmelden via Virtuagym.
Daarna moet je contact opnemen met de trainer en is je credit voor die week van je account afgeschreven.Wil je wel komen trainen en stond je nog niet ingeschreven, meld je dan tijdig aan en kom niet onaangemeld.
Dit zorgt er namelijk voor dat anders de groepen te vol zijn. Als de groepen te vol zijn kunnen de trainers niet de persoonlijke aandacht aan iedereen geven, terwijl TIM`Z GYM dit juist zo belangrijk vindt.Mocht je het wachtwoord van Virtuagym niet meer hebben, kun je via Virtuagym heel gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen.
Lukt het niet of heb je vragen? Bel me dan op 06-19933107 of stuur een mailtje naar info@timdetrainer.com

Bootcamp

Vanaf woensdag 13 juni start TIM’Z GYM weer met een super leuke outdoor training. Tijdens deze training zal je tot het uiterste gedreven worden door drill sergeant Kicky .

Kicky oogt misschien lief en schattig maar laat je niet door haar uiterlijk misleiden want ze drilt je tot het uiterste.
Tijdens de bootcamp wordt er gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en de natuurlijke materialen die zich  in en om het park bevinden van de Scheg.

Regen of zonnestralen, het maakt tijdens de Bootcamp trainingen niets uit want het gaat altijd door.
Dus haal je buitensportschoenen uit de kast en trek kleding aan die vies mag worden want Kicky gaat met je door het stof!

Reacties
0

Beantwoord:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.