Blog
15
07
2018

Nieuwsbrief juli 2018

Beste Leden,

GROOT NIEUWS!

Tim de Trainer is de afgelopen week voor 3 delen van zijn opleiding geslaagd. T.O.P. Trainer A, Mylogenics Activation en Mylogenics Release. 

Verder in deze nieuwsbrief informatie over het zomerrooster en de sluitingsweek van TIM’Z GYM.

Mylogenics Activation en Release

Mylogenics Activation? Wat is dat nou precies?
Met Mylogenics Activation kijken we naar de functies en de eventuele dysfuncties in je spierstelsel. Waar het op neer komt is, dat ik ga kijken welke spieren, zenuwen en/of gewrichten er een dysfunctie vertonen en dan door middel van o.a. het stimuleren van Neuro-lymfatische punten de spier weer activeren. Mocht het activeren lukken, dan blijkt er meestal een verkleving te zijn van een spier en of zenuw.  Met Mylogenics Release kan ik de eventuele verkleving behandelen en opheffen.

Omdat ik net geslaagd ben en sta te springen om jullie te helpen bij het wegnemen van blessures, kunnen leden van TIM’Z GYM met mij een afspraak maken voor een gereduceerd tarief. Het normale tarief is €30 per behandeling en voor leden €15. Maar in de maand juli is een behandeling gratis!
Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om snel van je blessure af te zijn?? Mail dan naar info@timdetrainer.com en dan plannen wij een afspraak in. (ook voor vragen kan je me natuurlijk een mail sturen)
Op het rooster in de Virtuagym app staan op zaterdag 2 momenten waarop ik sowieso een plekje voor jullie heb. Hier kan je gratis(kost ook geen credits) een behandeling in plannen.

Mylogenics, Sport revalidatie, Personal training, zomerrooster, TIM'Z GYM

Het zomerrooster

Het Zomerrooster start op 30 juli en duurt tot en met 1 september. Zoals jullie van TIM’Z GYM gewend zijn, is er een schematisch rooster gemaakt. Het rooster is te vinden op de  Virtuagym app, op facebook van TIM’Z GYM en op de website www.timdetrainer.com/zomerrooster-2018/
Bij 3 of minder deelnemers worden de lessen geannuleerd en kan je aansluiten bij een van de overige lessen die op het rooster staan. Houd dus de Virtuagym app goed in de gaten! En meld je aub tijdig af voor de les. Zo komen de overige deelnemers niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Jeugdkickboksen
Van 30 juli tot en met 1september wordt de jeugdkickboksles van dinsdag en vrijdag verplaatst naar 10:00 in de ochtend. Op vrijdag 3, dinsdag 7 en vrijdag 10 augustus is er geen les!
Wil je op de aangepaste tijden komen trainen? Meld je dan aan via de Virtuagym app. Want zonder aanmeldingen gaat de les niet door!!

Open GYM
De Open GYM zal tijdens het zomerrooster alleen toegankelijk zijn op aanvraag bij Tim de Trainer. Deze is dus voor de zomerperiode van het rooster afgehaald.

Kross Power
De Kross Power les van maandag avond 20:15 tot 21:15 komt deze periode te vervallen. Op woensdag 19:00 komt de les ook te vervallen en in plaats hiervan kan je mee doen met de Bootcamp. Op vrijdagavond worden 18:00 tot 19:00 en de 19:15 tot 20: 15 samengevoegd. Deze les zal om 18:30 plaats vinden.

Sluiting TIM’Z GYM
Vanaf donderdag 2 augustus tot en met vrijdag 10 augustus is TIM’Z GYM gesloten. Tijdens deze week is het even niet mogelijk om te komen trainen.
Gelukkig kan iedereen zaterdag 11 augustus weer lekker aan de bak!

TIM'Z GYM, Personal training, Kickboksen, Overload,

Zomerrooster TIM’Z GYM

Verkoeling

Niet alleen afgelopen weken maar ook komende weken is het prachtig weer!
Hierdoor zijn de temperaturen in TIM’Z GYM ook weer wat hoger. Ik ben in gesprek met de verhuurder om te kijken of er ergens nog wat zuurstof vandaan te halen valt. Denk aan extra ventilatierooster oid.
Om te zorgen dat er toch wat extra verkoeling is zijn er al extra (grote) ventilatoren geplaatst.
Naast die extra ventilatoren is het sterk aan te raden dat jullie voldoende water drinken. Niet alleen tijdens het trainen maar uiteraard ook op dag zelf. Als volwassenen moet je toch snel 2 tot 2.5 liter water drinken. Wanneer je sport en het warm weer is moet je naast de normale 2 tot 2,5 liter water dus nog meer drinken.
Een handige rekentool die je kunt gebruiken om uit te rekenen hoeveel water je zou moeten drinken is 0,03 x lichaamsgewicht= de hoeveelheid water.

Om makkelijker aan de gewenste hoeveelheid water te komen is het een goede tip om de dag te beginnen met 2 – 3 grote glazen water. Je lichaam is na een nacht slaap wat meer uitgedroogd
(zeker met deze temperaturen) en kan deze extra glazen water dan ook goed gebruiken.

Alvast hele fijne vakantie en voordat je vertrekt vergeet je niet aan of af te melden op het rooster via Virtuagym.

Groeten
Tim de Trainer

Reacties
2
Vincent

Hi Tim, even voor de duidelijkheid: de training op vrijdag voor kinderen onder 12 is komen te vervallen en verplaatst naar dinsdagochtend van10-11 uur?

Tim Zoutendijk

Hoi Vincent,

De jeugdles voor kinderen onder de 12 is op vrijdag om 10uur. Deze les is samengevoegd met de 12+ groep.

Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag

Maak er een mooie dag van✌

Beantwoord:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.