Blog
27
03
2019

Nieuwsbericht 27-03-2019

Nieuwsbericht maart 2019

Beste TIM’Z GYM’ers,

Uit de enquête blijkt (maar liefst door meer dan 50% is ingevuld, mijn dank hiervoor), dat er behoefte is aan o.a. extra lessen waaronder gewichthef techniek trainingen, ochtend lessen en Open Gym uren. Er zijn ook meer dan 20 personen die het leuk vinden om mee te gaan naar een Health weekend. In dit bericht wil ik het nieuwe rooster aan jullie bekend maken en hebben we een datum voor het eerste TIM’Z GYM Health weekend!

Er is een aantal wijzigingen in tijden en soort les;

  • Gewijzigde tijden avondtrainingen;
   Alle avond lessen starten met ingang van 1 april om 18:00 de tweede les start om 19:15. Behalve de Kross Power les op vrijdagavond. Deze start om 18:30.
  • Jeugd kickboksen; Op vrijdag voor kinderen van 7 jaar tot 11 jaar is van 16:15 tot 17:00.
  • Ouder en Kind kickboksen; Op zaterdag vervalt de boks zaktraining voor beginners van 10:00 uur. Deze wordt vervangen door Ouder en Kind kickboksen. Ouder en Kind kickboksen is alleen voor leden die samen met hun zoon of dochter komen trainen. De leeftijd van de kinderen is vanaf 7 a 8 jaar tot 15 jaar.
  • Ochtend les; Omdat er toch veel vraag is naar een extra ochtend les zal er op vrijdagochtend 09:00 uur een extra Kross Power les gegeven worden.
  • Open GYM; Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 09:00 tot 10:30 de mogelijkheid om zelfstandig te gaan trainen in de Kross Power ruimte. Tijdens deze Open Gym is er geen begeleiding en geldt wel dat het gebruikte materiaal weer opgeruimd achter gelaten moet worden. Ook de vele zweetdruppels die zijn achter gelaten.
  • Zondag training; Op zondag is er ook de mogelijkheid om zelfstandig te gaan trainen. Dit kan van 09:00 tot 10:30. Om 10:30 moet de ruimte schoon en opgeruimd achter gelaten worden voor de personal training die gegeven gaat worden.
  • Gewichthef workshops; 1 keer in de maand zal er op zondag van 10:30 tot 12:00 een workshops gewichtheffen worden gegeven. Deze les wordt door mij (Tim de Trainert) gegeven. In de maand april zal deze worden gegeven op zondag 14 april. Tijdens deze workshop zal de techniek van de Clean & Jerk worden behandeld. Op zondag 19 mei staat de Snatch op het programma.De kosten voor deze workshops zijn voor €12,50 (incl sport dankje ) voor leden en voor niet leden €25 ( incl sport drankje). Het aanmelden voor deze workshops voor leden kan via de Virtuagym App en de kosten worden via automatisch incasso betaald. Voor niet leden kan je je aanmelden via info@timdetrainer.com.
  • De Kross Power op de woensdag en de vrijdagavond zal volledig onder de begeleiding vallen van onze T.O.P. trainer Olle den Boer.

T.O.P Trainer. Overload, Olle den Boer, Kross Power, TIM'Z GYM Uithoorn

 

 

Health weekend 2019

Kort geleden konden jullie in de enquête aangeven of er behoefte is aan een sportief en gezond weekend. Deze is er zeker! En daarom zijn de voorbereidingen in volle gang.

Zo wordt er een dagprogramma ontwikkeld waarin mind-fulness en met name sporten centraal staan. Dit samen met gezond eten en een lekker drankje maken het weekend compleet. Een weekend waarin je echt even tijd hebt voor jezelf in een gezellige, ontspannen en sportieve sfeer!
Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Om dit te kunnen realiseren moeten we op zeer korte termijn weten wie er mee wil en kan!

Het weekend zal ongeveer €300,-pp kosten. Hiervoor krijg je dan 2 overnachtingen, eten en drinken voor beide dagen (non-alcoholische dranken) en een compleet verzorgd dag en avond programma!
Uiteraard zal, zodra het definitieve aantal mensen en de exacte locatie bekend zijn, de definitieve prijs bekend gemaakt worden.
De locatie die wij nu in gedachte hebben staat in Drenthe en kan tot 18 personen onderdak bieden, heeft 7 slaapkamers(geen stapelbedden) en 6 douche gelegenheden. En ja ook een wasmachine.

Ben je enthousiast en wil je graag mee? Regel dan vast oppas, meld je vast ziek bij je baas (of neem een dagje vrij), vertel je lover dat hij dat weekend zelf moet koken(of pizza bestellen) en reageer voor vrijdag ochtend 10:00 uur door een e-mail te sturen naar info@timdetrainer.com.

Mochten jullie naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag.

Maak er een mooie dag van en tot horens.

Met sportieve groet,

Tim de Trainert

 

Lesrooster TIM'Z GYM. April, Uithoorn, Kross Power, Health

Reacties
0

Beantwoord:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.