TIM’Z Kross Power


What the * is Kross Power !?

Tijdens TIM’Z Kross Power-lessen (afgeleid van CrossFit) worden er verschillende sporten met elkaar gecombineerd. Denk aan gewichtheffen, gymnastics, krachttraining, hardlopen, roeien, touwtje springen en nog veel meer.

Kross Power staat voor een ‘high-intensity’ full-body workout. Tijdens de gevarieerde Kross Power lessen zorgen we voor een stevige training, waarbij we samen lekker hard aan het trainen zijn met een gezellige sfeer.

Maar hoe ziet een Kross Power-les er nou eigenlijk uit? Bekijk hier onze video voor een kleine beeldvorming van wat je bij TIM’Z GYM te wachten staat! Vraag een proefles aan, of loop een keertje binnen tijdens een les!


Inhoudelijk:

Tijdens de Kross Power les starten wij uiteraard eerst met een goede, specifieke warming up. Na het warm worden en het stretchen van het lichaam gaan wij van start met de kracht/techniek training. Met de krachttraining leg jij een stevige basis om uiteindelijk nog beter te worden. Denk aan Back Squats, Deadlifts en bankdrukken. Ook behandelen wij de verschillende gewichthef-technieken, zoals Clean, Clean & Jerk, The Snatch en nog veel meer.

De workout-of-the-day, die voor elke training op het programma staat, kan bestaan uit verschillende onderdelen die wij in het kracht/techniek gedeelte hebben geoefend. Ook komen er uiteraard een hoop lichaamsgewicht-oefeningen, Burpees, Box-Jumps, Pull-ups, Deadlifts, touwtje springen, etc. bij kijken.

Begin je te twijfelen of je wel aan deze oefeningen zou kunnen meedoen?Wees gerust, elke oefening kunnen wij zodanig aanpassen dat het past bij ieder zijn/haar trainingsniveau.


Be someone's hero!