Wat is Kross Power !?

Tijdens TIM’Z Kross Power-lessen (afgeleid van CrossFit) worden er verschillende sporten met elkaar gecombineerd. Denk hierbij aan gewichtheffen, gymnastics, krachttraining, hardlopen, roeien en touwtje springen.

Kross Power staat voor een ‘high-intensity’ full-body workout. Tijdens de gevarieerde Kross Power lessen zorgen we voor een stevige training, in een gezellige sfeer.

Maar hoe ziet een Kross Power-les er nou eigenlijk uit? Bekijk hier onze video voor een kleine beeldvorming van wat je bij TIM’Z GYM te wachten staat! Vraag een proefles aan, of loop een keertje binnen tijdens een les!


Inhoudelijk:

Tijdens de Kross Power les starten wij uiteraard eerst met een goede, specifieke warming up. Na het warm worden en het stretchen van het lichaam gaan wij van start met de kracht/techniek training. Met de krachttraining leg jij een stevige basis om uiteindelijk nog beter te worden. Denk aan Back Squats, Deadlifts en Bankdrukken. Ook behandelen wij de verschillende gewichthef technieken, zoals Clean, Clean & Jerk, The Snatch en nog veel meer.

De workout-of-the-day (W.O.D), die voor elke training op het programma staat, bestaat uit verschillende onderdelen die wij in het kracht-techniekgedeelte hebben geoefend. Ook komen er uiteraard een hoop lichaamsgewicht oefeningen, Burpees, Box-Jumps, Pull-ups, Deadlifts, Touwtje springen, etc. bij kijken.

Begin je te twijfelen of je wel aan deze oefeningen zou kunnen meedoen?Wees gerust, elke oefening kunnen wij zodanig aanpassen dat het past bij jouw trainingsniveau.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!


Be someone's hero!
Sluit Menu