Kom Kickboksen bij TIM’Z GYM Uithoorn! Of je nou fitter wilt worden, wilt afvallen, sterker in je schoenen wilt staan of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Meld je aan voor de kickbokslessen bij TIM’Z GYM!

Wat is Bokszak training!?

De Bokszak trainingen zijn “high-intensity” kickbokslessen. Het is dé workout, waarbij je samen met je trainingsmaatjes niet alleen maar gebruik maakt van de verschillende stoot- en traptechnieken, maar ook gebruik maakt van wat er nog meer in de GYM te vinden is. Kettlebells, Medicine balls, Ropes, Dumbells en nog veel meer om elke training zo gevarieerd mogelijk te maken!

Bekijk hier onze video, zodat je een kleine impressie hebt van hoe de trainingen er uit zien!


Inhoudelijk:

De bokszaktrainingen bij TIM’Z GYM worden gegeven aan maximaal 12 deelnemers. Dit is niet alleen maar, omdat dit een stuk gezelliger is, maar ook omdat jij als deelnemer centraal staat. Wij begeleiden jou op een zo persoonlijk mogelijke manier, waardoor we samen jouw doelen zullen behalen.

Twijfel je? Omdat je geen ervaring hebt, niet fit genoeg denkt te zijn, het tempo niet aan zal kunnen? Maak je geen zorgen! Bij TIM’Z GYM train je niet voor iemand anders, maar alleen voor jezelf. De oefeningen die gedaan worden zijn zodanig aan te passen dat het perfect past bij jouw trainingsniveau!

TIM’Z GYM is er voor iedereen, dus niet alleen maar voor de super fitte mensen onder ons. Je wordt er uiteraard wel super fit van. Het enige wat je nodig hebt is de moed om hieronder een proefles aan te vragen, zodat we er samen voor kunnen gaan!

Vraag een proefles aan, of loop een keertje binnen tijdens één van onze lessen!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!


Be someone's hero!
Sluit Menu