Jeugd (7+)


Kickboksen voor kinderen van 7 jaar is een full-body workout waarbij het respect en de discipline centraal staan. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op de techniek, motorische vaardigheden, succes beleving en natuurlijk heel veel plezier. 

Kickboksen voor kinderen van 7 tot 11 jaar!

Tijdens deze lessen worden de verschillende stoot en traptechnieken die bij het Kickboksen horen op ene spelenderwijs aangeleerd.

De verschillende stoot en trap combinaties zijn voor elke niveau en elke leeftijd. Uiteraard wordt er tijdens de les goed gekeken naar het niveau van de kinderen en daar de combinaties op aangepast.

De kinderen van 7 tot 11 jaar wordt er op een laag niveau gespart. De stoten en trappen mogen niet naar het hoofd en dragen van bescherming is verplicht. Denk aan boks handschoenen, scheenbeschermers, bitje en een tok.

Tijdens de lessen worden er geen technieken naar het hoofd gedaan. Dit omdat wij de veiligheid van de kinderen op nummer 1 zetten.

Kickboksen voor de jonge kinderne is niet alleen heel leuk om te doen maar ook nog eens goed voor de conditie, zelfvertrouwen, angstoverwinning, trots zijn en borst vooruit kin omhoog!

Kickboksen van 12 tot 16 jaar.

Tijdens de lessen van deze groep bikkels worden de verschillende combinaties uiteraard wat moeilijker gemaakt. Zal er wat dieper in worden gedaan op de techniek en komt het sparren met elkaar elke les weer terug. Ook bij deze groep wordt er geen technieken naar het hoofd gemaakt en zal de veiligheid door middel van bescherming op nummer 1 staan.

Ook bij deze groep worden de boks handschoenen, scheenbeschermers, bitje en een tok een verplicht item wat in hun sporttas moet zitten.

Lijkt het je leuk om aan een van de lessen een keertje mee te doen? Meld je dan via dit contact formulier en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mocht je vragen hebben die niet kunnen wachten dan kan jij mij ook op mijn mobiele nummer bereiken.

OSU Tim de Trainer


Be someone's hero!