Nieuwsbericht augustus 2019

Beste TIM’Z GYM’ers,

Mijn vakantie komt er bijna aan, maar voordat ik weg ga wil ik jullie nog wel op de hoogte brengen van een aantal leuke weetjes.

  • Sluitingsdagen TIM’Z GYM
  • De open dag van zondag 1 september waar er verschillende nieuwe lessen worden gegeven.
  • Ook gaan wij aan de slag met super small group trainingen.
  • Personal training pakketten
  • Help TIM’Z GYM groeien.

Sluitingsdagen TIM’Z GYM

Zoals de meesten van jullie wel weten is TIM’Z GYM tussen 9 en 19 augustus gesloten. Er wordt in deze periode geen les gegeven. Echter als jullie zelfstandig willen trainen dan is dat zeker mogelijk. Contact even met je medesporters of zij interesse hebben om samen met jou te gaan trainen. Let wel op! Train nooit alleen en houd het netjes en houd het schoon!

Open dag @ TIM’Z GYM

Zondag 1 september is er bij TIM’Z GYM een open dag. Tijdens deze open dag wordt er een aantal nieuwe lessen geïntroduceerd. O.a. Kross Power 4 Kids, Krachtraining /weightlifting en zal er vanuit “move in freedom” een Kettlebell les worden gegeven. Het programma ziet er als volgt uit:

11:00-11:45        Boks zaktraining (12-99 jaar)

12:00 -12:45       Power Kettlebell training o.b.v. Olle den Boer van Move in Freedom

13:00 -13:45      Kross Power 4 kids van 10 tot 15 jaar

14:00-14:45       Kracht Training / Weightlifting

15:00 -15:15       Officiële opening TIM’Z GYM 2.0

15:15-17:00        Borrel incl. hapje en drankje van BBQ Master van LEENZ PLACE (Bring your own drinks)

17:00-17:30         Einde Open dag

Voor leden die een lid mee brengen en zich inschrijven krijgen op deze dag een prachtig mooi nieuw shirt van TIM’Z GYM. Breng je geen lid mee maar wil je toch een T-shirt dan kost je dat €22,50.

Super Small Group trainingen

Vanaf oktober 2019 worden er ‘super small group’ trainingen gegeven. Deze les wordt gegeven aan maximaal 6 deelnemers. Tijdens deze les wordt er gericht getraind op jouw eigen doelstelling. Denk aan, rugklachten, schouderklachten, afvallen, aankomen of wat meer techniek gerichte trainingen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er verschillende groepen gemaakt worden, waarbij bij in elke groep een andere doelstelling behandeld wordt.

Voor deze les heb je een apart abonnement nodig, de kosten voor dit abonnement zijn €89 per maand waarbij je 2 x per week kan deelnemen aan de Super Small group training! De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 20:30 tot 21:30

Personal training pakketten

Wil je wat meer persoonlijke begeleiding dat kan je ook kiezen voor de Personal training pakketten.

De personal-training bij TIM’Z GYM Uithoorn is op ieder persoonlijk afgestemd. Afhankelijk van welke doelstelling je hebt, wordt er een stappenplan gemaakt. Aan het begin van het traject krijg je een intake gesprek waarin je mij kan vertellen wat jouw doelstelling is, of je lichamelijke klachten hebt en wat je verwacht van mij als trainer.

Na het intake gesprek wordt er een hormoonprofiel opgemaakt,  Door een 12 puntmeting en het invullen van een vragenlijst kan er een goed beeld worden geschetst van jouw hormoonprofiel. (zie Personal Hormonal Profiling)

De trainingen worden gegeven bij TIM’Z GYM of bij jou thuis(als je beschikt over de juiste trainingsattributen).

Lijkt het jou leuk om samen met je vriend/vriendin/vader/moeder/ zoon en of dochter te trainen? Bij mij is het ook mogelijk om een personal-small-group-training aan te vragen. Via het contactformulier kan je vragen naar de mogelijkheden.

De kosten voor deze pakketten zijn hieronder vermeld.

abonnement betaling per
Get Personal! 1 x per week 8 weken € 595,-
Let’s GO! 2 x per week 8 weken € 895,-

Help TIM’Z GYM groeien

Nu TIM’Z GYM alweer een aantal jaar bestaat en nu zijn plekje gevonden heeft op de Johan Enschedeweg 180 in Uithoorn en ze afgelopen maanden heeft verbouwd tot iets waar ik super trots op ben, is het tijd om te gaan groeien.

Heb jij leuke ideeën, leuke trainers of zelf een aantal vrienden of vriendinnen, neefjes of nichtjes etc. die jij introduceert bij TIM’Z GYM. Laat het mij weten en breng de introducés mee.

Heb jij een leuk idee. Mail mij dan (info@timdetrainer.com ) jouw idee en dan kijken wij samen of wij dit kunnen realiseren. Heb jij een leuke maar ook goede trainer op het oog? Laat hem of haar mij dan een mail sturen en dan nodig ik hem/haar uit voor een gesprek.

Voor nu is het wel even klaar met lezen en tijd om te gaan genieten van je werk, je vrije dag of zelfs van de laatste training @ TIM’Z GYM voor zijn vakantie.

Hele fijne week en maak er wat moois van

Tot snel!

Be someone's hero!

Geef een reactie

Sluit Menu