Zomerrooster ’19

Beste TIM’Z GYM’ers,

CrossFit, Uithoorn

Zoals jullie kunnen zien gaan (bijna) alle lessen in de zomervakantie gewoon door! Met uitzondering tussen 9 en 19 augustus, want de trainer zelf is ook even toe aan vakantie.

Let wel goed op! Want de lessen gaan door bij minimaal 4 deelnemers die zich hebben aangemeld op de deelnemerslijst via Virtuagym!

Om het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen wil ik jullie vragen om je tijdig af- en aan te melden voor de lessen. Het zou namelijk heel vervelend zijn als er door een te late afmelding een les tóch nog geannuleerd moet worden. Of dat er een les geannuleerd wordt, terwijl er misschien op het laatste moment nog iemand bij komt.

Klik op deze link voor het actuele rooster!

Voor het nieuwe seizoen (vanaf oktober) komen er wat wijzigingen in het huidige rooster. Zo komt er een speciale les met alleen krachttraining/ gewichtheffen, Jeugd Kross Power en Kross Power (voor) Beginners.

Dan wil ik jullie vragen om 1 september vast in de agenda’s te blokken, want op deze dag gaan wij TIM’Z GYM speciaal openen voor het nieuwe seizoen. Neem je vrienden, vriendinnen, zoon, dochter, neven, nichten, collega’s en baas mee naar de open dag en laat andere de sportieve- en gezellige sfeer ervaren zoals deze alleen is bij TIM’Z GYM. Want na een aantal leuke workouts zal de BBQ Master van LEENZ PLACE heerlijke gerechten bereiden waar wij van kunnen gaan genieten. Hierover krijgen jullie nog verdere informatie van mij!

Bedankt voor jullie aandacht en als ik jullie niet meer zie wens ik jullie een hele fijne vakantie toe!

Groeten Tim de TrainerBe someone's hero!

Geef een reactie

Sluit Menu